Wie zijn wij, wat is onze historie en wat kunt u als klant van ons verwachten.

Over ons

Wij zijn Fred en Wies, we kennen elkaar vanaf 2013.

De naam is afkomstig van mijn naam Wies Kraassenberg.

We zijn min of meer voor de lol begonnen met de verkoop van caravans. Fred had eerder een stalling en wist al het één en ander van caravans af. En ik vond ze altijd al heel knus en gezellig en mocht ook graag kamperen en alles van binnen oppimpen. Zo gezegd begonnen we op een dag met de koop van een Adria 330. We hadden hem op Marktplaats gezet, schoongemaakt en nog geen dag later was hij al verkocht. Toen nog weer een caravan gekocht ietsje groter, weer in orde gemaakt, was ook meteen weg. We woonden toen nog bij mensen in, de ene helft van een boerderijtje buitenaf, maar het werd soms weleens erg druk door alle toeloop, want we kregen er steeds meer, en steeds groter en toen hebben we maar een hal gehuurd in Vorden aan de Handelsweg.

Was fijner omdat we bij huis alles vol kregen te staan, duurde meestal niet lang want het stroomde lekker door. Maar ook daar was het alweer gauw te klein, en toen kwamen we naast de benzinepomp in Vorden te zitten, was natuurlijk een superlocatie aan de Enkweg en veel aanloop omdat er veel mensen bij de pomp komen. Nu zijn we ruim 5 jaar verder en hebben inmiddels een grote klantenkring opgebouwd, de mensen komen niet alleen uit Nederland, maar ook Duitsland, Belgie, Roemenië, Polen enz.

Ze vinden ons laagdrempelig, het is bij ons altijd gezellig, koffie met koek is er altijd en een speelhoek met grabbelton voor de kinderen, en altijd voor iedereen een gratis attentie. En niks moet, we verplichten niemand, we houden van eerlijk handelen en als er wat is proberen we tot een oplossing te komen, want het is geen pakje suiker wat je koopt. We houden van tevreden klanten, die graag weer terug komen bij ons. Nu zijn we weer in een andere fase beland, want we zijn met de bouw van een nieuwe bedrijfshal bezig op het industrieterrein in Hengelo Gld, aan de Winkelsweg 8B. Dat kwam toevallig op ons pad en is natuurlijk superfijn omdat we ook in deze plaats wonen. En we doen ook voertuigentranssport en verhuur van (grote)aanhangers. Ook zijn we RDW-erkend en kunnen we zelf overschrijven en vrijwaren.

Dus al met al is er een hoop gebeurd in ruim 5 jaar, kom gerust een keertje kijken, het kost niks, de koffie staat klaar en bij ons ga je goed(koop) op weg en op vakantie!